9 Ocak 2010 Cumartesi

İzmir gezisi-Boğaz Ağrısı-Velev ki Ciddiyim

Uzun zaman oldu yazamadım, öncelikle blogu takip etmeye başlayan yeni arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Yazamama ve hatta blogları takip bile edemememin iki nedeni var.Öncelikle yılbaşı haftası İzmir’deydim.İzmir’in altını üstüne getirdik; Foça, Selçuk, Şirince, Efes, Meryem Ana’nın evi… İzmir’e ilk gidişimdi, hem merkezi hem de çevresinde gittiğim her yer çok güzeldi.İzmirliler de çok cana yakın ve sıcak insanlar...Umarım 2010 İzmir sıcaklığı ve güzelliğinde devam eder.

İkinci neden ise İstanbul’a döner dönmez hasta olmamdı.Düşmeyen ateş, felaket bir boğaz ağrısı, halsizlik neredeyse bir hafta uğraştırdı beni, işe de gidemedim koca bir hafta.

Bu süre zarfında okuyup bitirdiğim iki kitap oldu.Gülse Birsel-Velev ki Ciddiyim zeki gözlemler, kolay okunabilirlik ve ummadığınız anda yakalayan esprilerle size kahkaha attırmayı başarıyor.Ben beklemediğim kadar eğlendim okurken.Biraz gülümsemek ve kafa dağıtmak isteyenlere tavsiye olunur.



Diğer kitap ise beni çok iyi bir yazarla tanıştırdı, hem kitabı hem de yazarı bir sonraki yazımda detaylı anlatmaya çalışacağım..

2 yorum:

  1. canımmm az önce kapı çaldı bi baktım kargo!çok teşekkürler.ne kadar incesin.kitap ve kolye için çoook teşekkürler.çok mutlu oldumm.birazdan okumaya başlıyorum kitabı.blogumdada blogunu tanıtmak senden bahsetmek istiyorum yakın zamanda

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, ben de, genel olarak ilgili el sanatları, çeşitli yemek tarifleri, beijokas ile benim blog ziyaret blogunuzun bütün olarak her zaman çok güzel aşk
    http://agulhaetricot.com
    http://agulhaetricot.blogspot.com
    http://titacarre.elo7.com.br

    YanıtlaSil