20 Temmuz 2010 Salı

Kendimi özgür bıraktım :)

Birkaç haftadır koşturma içindeyim.Yeni ev, yeni iş, yeni ehliyet için çabalıyorum.Yeni ehliyetimi aldım, ama basit bir işlemi sağolsun 2 defa hatalı bilgi girdikleri için neredeyse bir haftada halledebildim.Bütçemize göre bir ev satın alma projemiz ise nihayet kafamıza ve cebimize uygun bir ev bulmamızla sona yaklaşıyor.Yeni iş ise galiba olmadı şimdilik.

Bu hengame içinde iki kitap ve bir yığın dergi okudum.Ertuğrul Özkök Tuhaf ve meşhur Secret serisinin ikinci kitabı Meta Secret okuduğum kitaplar.Her ikisi de çok tavsiye edilebilecek kitaplar değil ama tatilde plajda, otobüste zaman geçirmek için idealler.























Kişisel olarak modayı takip eden, zorunlu olmadıkça makyaj yapan biri olmadığım halde her ay en az iki tane kadın dergisi okuduğumu farkettim.O dergilerde yazan hiç birşeyi uygulamadığım halde neden okuyorum çözemedim.Aslında aynı şeyi Secret gibi kişisel gelişim kitapları için de söylemem mümkün; epey fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum ama okurken çok da ciddiye almıyorum, okuduktan sonra da yazanları uygulamıyorum.E öyleyse niye okuyorum? Galiba olmak isteyip olamadığım birini yaratıp hayal ediyorum bunları okurken.Vakit kaybediyorum, para kaybediyorum ama hayal kurmak güzel geliyor bana.O yüzden kendime dokunmuyorum dergileri, kitapları satın alırken; kendimi özgür bırakıyorum.Hem güzel, hem bakımlı, her işini düzenli planlı yapan, mutlu, huzurlu, pratik, becerikli, pozitif, başarılı bir kadın yaratıyorum zihnimde..Şimdiye kadar olmayı beceremediğim...

1 yorum:

  1. Kişisel gelişim kitapları ve moda dergilerinin ortak yanı bizim dünyamıza giremeyecek olan ne varsa pazarlamaları olsa gerek.

    motivasyon + deprasyonu bol bol yaşatmalarından mı nedir bilemiyorum ikisindeden de asla kopamıyorum

    YanıtlaSil