1 Aralık 2009 Salı

Haftanın çok satanları

Yeni bir haftaya başlarken, bu hafta çok satan kitaplara şöyle bir göz atmak istedim.D&R'ın web sitesinden alıntıladığım ilk on kitabı aşağıda görebilirsiniz.Çok satanlar önemli çünkü aslında pek çok insan, kitap seçimlerini son çıkan ve çok satan raflarından yapıyor.
Popüler kültür okuduklarımızı ve dolayısıyla bakış açımızı etkilemeye devam ediyor.Ve aslında hiçbir şey için olmadığı gibi, gereksiz kitaplar okumak için de fazla vaktimiz yok.Kabaca bir hesaplama yaparsak senede ortalama 50 kitap okuruz, bütün hayatımız boyunca (60 sene) ise yaklaşık 3000 kitap okuyabiliriz.Belki bizim ülkemizde kitap okuma alışkanlığı yaygın olmadığı için bu rakam fazla görünebilir ama dünyayı algılama, anlama, keşfetme kaygısında olan insan için oldukça yetersiz bir sayı sayılır.
İşte bu nedenle neyi, ne zaman, hangi amaçla okuyacağımıza da karar vermemiz önemli.
Neyse bu yazıyı fazla didaktik hale getirmeden D&R'ın 2 güzel kampanyasını da hatırlatmak isterim :)Ben bu hafta uğrayıp okumayı planladığım birkaç kitabı almayı düşünüyorum...

*D&R mağazalarından Card By D&R ile 25 TL. ve üzeri alışveriş yapan müşteriler Gloria Jean’s Coffees’den 1 adet kahve kazanıyor. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli.

*50 TL. ve üzeri alışveriş yapan müşteriler ayrıca 100 TL. değerinde Beymen Club Hediye Çeki kazanıyor. Bu hediye çekleri Beymen Clublarda 400 TL. ve üzeri alışverişlerde geçerli oluyor.

Herkese iyi haftalar

Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
Soner Yalçın
Kayıp Gül
Serdar Özkan

Cumhuriyet Türk Mucizesi
Turgut Özakman
Türkan Tek ve Tek Başına
Ayşe Kulin

Aşk
Elif Şafak
Kazanan Yalnızdır
Paulo Coelho

Ay Hırsızı
Sunay Akın
Olasılıksız
Adam Fawer

Suç ve Ceza
Fyodor Dostoyevsky
Sana İhtiyacım Var
Judith McNaught

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder